Acvatron

Compresoare cu șurub Airpol

Unul dintre cele mai mici prețuri din Moldova 

Consultație gratuită

Calculul prețului și contractul

Construcție și personalizare

Rulează videoul

Din 1958, specialiștii ING ENEA MATTEI au dezvoltat tehnologii unice care fac compresoarele Mattei super fiabile, până la 100.000 ore de funcționare, dar în același timp ușor de utilizat și de întreținut. Aproape toate compresoarele Mattei au o acționare directă, ceea ce crește eficiența unității, datorită excluderii centurilor din circuitul pachetului de motoare electrice.

Principiul funcționării:

Compresoarele cu placă rotative sunt compresoare volumetrice, adică. munca sa se bazează pe captarea aerului și compresia acestuia, prin reducerea volumului, similare în principiu cu acțiunea compresoarele cu piston și șurub . Când compresorul funcționează, aerul aspirat din exterior, care trece prin filtrul de intrare, intră în așa-numita „unitate rotor-placă”. Acest bloc este format dintr-un cilindru gol – un stator, în interiorul căruia este instalat un rotor cu plăci de oțel situate în caneluri speciale, care, datorită forței centrifuge, alunecă de-a lungul pereților statorului cu un gol în grosimea peliculei de ulei și asigură o compresie maximă.

Cumpărați compresor – Acvatron

Cumpărați un compresor în Moldova

În cele din urmă, compania noastră a devenit un reprezentant al unuia dintre cei mai importanți producători și pionieri în dezvoltarea și producerea compresoarelor cu placă rotative – compania italiană „ING ENEA MATTEI”

În fiecare gamă de modele de compresoare Mattei, puteți alege cea mai bună opțiune cu caracteristicile tehnice specificate, fiabilitatea ridicată și eficiența soluției utilizate.

Catalog de produse

Aspect impecabil

Compania de fabricație a compresoarelor Airpol este cel mai mare producător polonez care furnizează sisteme moderne și extrem de eficiente pentru producția și tratarea aerului comprimat.

Contacte

Reprezentanți regionali:

Sf. Sarmisegetuza 12, of. 129
Moldova, Chsiisnau
MD2032
022-503-580
022-503-579
Chisinau

ул. Сармизегетуза 12, оф. 129

Chisinau

ул. Сармизегетуза 12, оф. 129