Acvatron

Compresoare cu șuruburi și cu palete rotative

Compresoare cu șurub – avantaje

Suporții moderni de absorbțiea zgomotului asigură o protecție eficientă împotriva zgomotului, izolatoarele de vibrații de clasă înaltă oferă posibilitatea de a amplasa mașinile pe podea fără amenajarea unei fundații speciale.

La ieșirea din compresorul cu șurub, aerul comprimat este deja într-o mare măsură purificat. Compresoarele se caracterizează prin funcționarea total automatizată: schema de pornire stea/delta, protecția contra suprasarcinii și senzorul de temperatură, precum și contra acumulării excesivi a impurităților în filtrele de aer și ulei.

Fiecare mașină are un racord standard la aerul comprimat, ceea ce asigură simplitatea conectării conectorului în rețea. În condiții de iarnă este posibil de a utiliza aerul cald pentru încălzirea spațiului. Construcția compresoarelor garantează atât securitatea muncitorilor cât și a mașinilor. Sistemul de informare cu privire la necesitatea executării lucrărilor de întreținere este intuitiv și simplu.

Cumpărați un compresor în Chișinău – ACVATRON

Compresoare rotative cu palete

Un compresor rotativ cu palete se referă, precum și un compresor cu piston și șurub, la un tip de compresor volumetric, adică. munca sa se bazează pe captarea aerului și comprimarea acestuia prin reducerea volumului. Când compresorul intră în funcțiune, aerul exterior aspirat, care trece prin filtrul de intrare, intră în așa-numita „unitate de stator rotor”. Acest bloc este format dintr-un cilindru gol – un stator, în interiorul căruia este instalat un rotor – un cilindru metalic, cu lamele metalice alunecând pe o peliculă de ulei.